tisdag 27 mars 2012

PKPK NÅR TUSENTALET!

Shit vad fint. Över tusen views på den här sketna bloggen. Tack till alla som glor, sprider infon, hjälper till, kommer till spelningarna och stökar. Glöm inte bort kommande arrangemangen nu. Kom och veva (ölhävar)näven!

p.s Anledningen att tog bort EU-flaggan från vår logga var för att vi kom på att EU är bra... Ja vi gillar ju kängen. d.s

GDS ELLER DÖ FÖR MORSAN JOBBAR INTE HÄR!

fredag 23 mars 2012

nästa gig att boka in!!!

Egentligen så skulle vi ha väntat med att få en affisch gjord till 6,e april, men nu har vi gjort en egen så vi slänger upp den.

DEN TREDJE UPPDATERINGEN OM DETTA GIG BLIR DETTA NU. Äntligen har vi fått tag på ett band till fredagen den 6,e april. Det kommer bli Crypt of the zombilord från trakterna. Det är galet. Det är metal. Det är grind. Länk kommer finnas nedanför så ni kan lyssna på alla band.


Länkar till banden:

http://brottskod11.bandcamp.com/
http://backlashfinland.bandcamp.com/
http://cryptofthezombilord.bandcamp.com/

SKÅL OCH SVÄLJ - TREVLIG HELG!!!

onsdag 21 mars 2012

lite spelningsuppdatering kanske?!?!??!!?!!!!!

För det första så har vi ett gig inbokat den 6,e april med eminenta Brottskod 11 från Östersund, Backlash från Finland samt ett lokalt grindband från Gbg som inte har namn än. Färskingband gillar vi. Kanske även kommer bokas in ett blackmetalband. En får ju hoppas. Affisch är under konstruktion. Så fort jag får den skickad så lägger jag upp den.

För det andra så har vi ett gig med fyra band inbokade den 9,e april. Så boka in datumet det, era jävla slan. Här följer affisch samt länkar till banden.



Vill du lyssna innan du bestämmer dig för att gå? Inga problem. Här följer länkar till banden.

www.myspace.com/catheter
www.myspace.com/streetwalkerseattle
www.myspace.com/demokhratia
http://soundcloud.com/emilivanandersson/

För det tredje så har vi även bokat in gig med tre band den 16,e april. Arrach från Frankrike och Tyrranicide och Sloth från Holland. Affisch kommer upp när datumet närmar sig.

Det var väl allt från PKPK Headquarters denna gång. Vi ses i dimman eller i klart solsken.

SKÅL OCH SLÄNG JESUS OCH HANS BÖCKER PÅ BÅL!!!!!!

torsdag 15 mars 2012

tack tack tack TAAAACK!!!

Tisdagen den 13,e mars visade sig bli en riktigt bra spelning. Hade inte förväntat oss så mycket folk på en vardag. Det var så jävla uppskattat. Som vanligt ska ni ha ett stort jävla tack för att ni kom, för att ni jobbade och för att ni spelade. Har ni bilder från spelningen så skicka gärna.

DISTORT THE WORLD - FUCK THE LAWS!!!!

söndag 4 mars 2012

tack så in perkele jävla mycket!!!

Alla som jobbade, alla som kom, de band som spelade. TACK SOM FAN! Det är ni som gör det värt allt slit. Utan er skulle ingenting gå. Evigt tack. Nedanför följer lite bilder som togs under spelningen. Fokusen ligger mest på banden. Samt så ligger det en affisch längst ner om vårt nästa arr. Glöm inte bort att stödja den lokala scenen lika väl som den internationella.

 VALJAKKALA
PAHAA VERTA

HÄR KOMMER AFFISCH OM NÄSTA GIG VI SKA ARRA.
DBEAT RAWPUNK IN YOUR FACE!!!!!


HÄLSNINGAR IFRÅN HELVETET /// PKPK